motori: F2.5 / F4 / F5 / F6 / F8 / F9.9

Ovo su sposobni, pouzdani, stilizovani, laki 4-taktni vanbrodski motori koje je lepo imati i užitak koristiti. Vlasnici jahti takođe ih vole... TCI sistemi paljenja, čvrsta upravljačka ručica sa okretnim gasom, ručica za izbor pogona montirana bočno, F-N izbor pogona, praktično podešavanje frikcije na ručici gasa, snažne ručice za prenošenje.

F4, F5 i F6 motori se lako skladište, koriste i pokreću, a nude snagu i pouzdanost koja vam omogućava odlazak na vodu sa sigurnošću. Osvežena boja agregata u dve nijanse s belim poklopcem motora daje im poseban elegantan i moderan izgled. Pokretanje je jednostavno s Yamahinim CDI sistemom paljenja. Na vodi ćete biti oduševljeni malom potrošnjom goriva, jednostavnim kontrolama, reduciranom bukom i vibracijama kao i potpunom pouzdanošću. Bilo da ste ljubitelj ribolova koji traži jednostavnost ili vlasnik jahte koji traži spretni pomoćni prevoz – F4, F5 i F6 su idealno rešenje.

F8 i F9,9 vanbrodski motori su najsnažniji u ovoj klasi. Niko drugi nema takvu snagu u tako laganim vanbrodskim motorima. Postavljaju nove standarde u tihom i mirnom radu, skromnoj potrošnji goriva i velikom obrtnom momentu. Ukratko, dobitna kombinacija. CDI/TCI sistemi paljenja, čvrsta upravljačka ručica sa okretnim gasom, ručica za izbor pogona F-N-R, snažne ručice za prenošenje, pogon za vožnju u plitkoj vodi.

Karakteriše ih izuzetno skromna potrošnja, rad bez vibracija, kompaktne dimenzije i velike drške koje ih čine lako prenosivima. Sve to plus odlično upravljanje i manevrisanje daju novu dimenziju malim morskim avanturama.